Застраховката живот ли е възможност за сърдечни заболявания?

By | юли 22, 2021

Квалифицирането за животозастрахователно покритие със сърдечно-съдови заболявания може да бъде трудно, но със сигурност е възможно. Причината за смърт №1 в САЩ е сърдечно-съдови заболявания и много диагностицирани хора не смятат, че застрахователното покритие на живота е изключено.

Ако имате сърдечно заболяване, някой, който зависи от вашата заплата, животозастраховането трябва да бъде вашият основен приоритет. Колкото по-вероятно е да ви се случи нещо лошо, толкова по-голямо покритие трябва да имате.

Колко трудно ще бъде да получите покритие?

Ако пушите или имате други здравословни проблеми като диабет или сте с наднормено тегло, ще бъде изключително трудно да получите застраховка. Ето защо е толкова важно за вас да направите промени в начина на живот, които да покажат, че се грижите за ситуацията и че здравословните ви проблеми са се стабилизирали.

Всички застрахователни компании подхождат по различен начин към медицинската застраховка, но всички те осигуряват много внимателно случаите на сърдечни заболявания и се опитват да намерят модели. Застрахователите на животозастраховането предполагат, че не си струва усилието, ако не можете да докажете, че цялостното ви здраве е на прав път, като същевременно адекватно се справите с притесненията си относно вашето медицинско състояние (а).

Много хора, диагностицирани със сърдечно-съдови заболявания, следваха указанията на лекарите си и направиха промени в начина на живот, които направиха възможен стандартизиран рейтинг. Получаването на покритие на сърдечните заболявания изисква голяма работа, тъй като заявлението се преглежда и ще се изисква пазаруване от няколко (десетки) застрахователни компании. Работата с независим, опитен агент, който е запознат с високорисковите животозастрахователни компании, е от съществено значение. Ще бъде по-необходимо от всякога да се сравнява заявител със сърдечно заболяване между няколко животозастрахователни компании, тъй като резултатът ще се различава при различните компании.

Наличието на най-актуалните Ви резултати от кръвни тестове ще Ви помогне да ускорите процеса на поемане. Срещу малка такса, близката ви аптека обикновено прави това бързо и без съвет от лекар. Също така ще бъде полезно да получите най-актуалните си резултати от всички тестове, извършени от вашия кардиолог, заедно с писмо, описващо вашето текущо състояние. Приготвянето на тези артикули не само ще спомогне за ускоряване на процеса, но и ще даде на застрахователя по-добро усещане за прозрачност.

Какво да очаквате от застраховател:

Ако имате сърдечно заболяване, вашите медицински досиета със сигурност ще бъдат прегледани много внимателно. Тъй като имате по-голям шанс да получите инфаркт или друго животозастрашаващо събитие, отколкото някой без сърдечно-съдови заболявания, доставчиците на животозастраховане ще ви считат за по-висок риск. Това означава, че ако някой се нуждае от животозастраховка, това сте вие.

Ако имате близки, които зависят от доходите ви, дължите им да разгледат наличните възможности за животозастраховане, независимо от състоянието на сърцето ви. Като цяло застрахователните компании са склонни да се притесняват дали вашето положение всъщност се е стабилизирало. Срочната застраховка на ниски цени често е възможна, поне ако успеете да докажете, че сърдечно-съдовото ви заболяване се е стабилизирало.

Едно от ключовите предимства на животозастраховането е, че винаги можете да се придържате към промените в начина на живот и когато здравето ви се подобри, можете да закупите по-евтина застраховка и да замените старата скъпа застраховка с по-нова полица с по-добър рейтинг поради подобреното здраве. Ето защо е наистина важно да бъдете възможно най-здрави точно сега.

Животозастрахователните компании ще обмислят внимателно вашите здравни досиета от последните няколко години, а в някои случаи и по-дълго. Доставчиците на застраховки ще прегледат напълно медицинската ви история и могат да поръчат повече тестове / артикули, ако е необходимо, за да облекчат състоянието ви. Винаги бъдете напълно прозрачни относно всякакви опасения, тестове или експертна документация, от които се нуждае доставчикът на животозастраховане. Поради онлайн средата, в която живеем, няма тайни. Истината в крайна сметка ще излезе наяве и когато застрахователят разкрие информация, оставена извън заявлението, е много по-добре да продаваш зад, а не да продаваш по-късно. Това вероятно ще ги накара да станат неспокойни и да се чудят какво още трябва да разкрият.

Ако в заявление бъдат открити погрешни изявления, животозастрахователните компании също ще оспорят иск за полица или ще се опитат да не плащат обезщетение, независимо дали полицата е на повече от две години. Разкрийте всичко от самото начало и избягвайте кошмара на семейството си да се бори със застрахователна компания заради иск.

Колко ще струва?

Предпочитаните ставки не са напълно изключени за всички със сърдечни заболявания, но е по-вероятно те да бъдат стандартни или да са на ниво маса. Вашият агент трябва да подаде молбата ви до най-малко 20 доставчици на животозастраховане, за да се уверите, че получавате най-добрия резултат. Единственото нещо под вашия пряк контрол е дали решавате да живеете здравословно или не. Ако в момента не сте толкова здрави, колкото искате или трябва да бъдете, това не означава, че трябва да изчакате, за да получите застраховка. Тъй като обикновено не се обмисля каквато и да е промяна в здравето поне 6 месеца, има многобройни възможности за получаване на застраховка и гарантиране на защитата на вашето семейство сега. Излагането на семейството си в опасност е алтернативата, което очевидно е лоша идея.

Ако работите с агент, който задава само няколко въпроса за вашето здраве и прави само нискокачествени оферти, бъдете внимателни, защото определено ще има много повече въпроси, зададени в бъдеще и да, скоростта ще се промени. Добрият представител ще ви зададе тежки въпроси предварително и никога няма да подслади фактите. За да цитира точно случай на сърдечно заболяване, представителят трябва задълбочено да проучи вашата медицинска история, за да разбере какъв тип рейтинг ще получите.

най-добри коефициенти за животозастраховане със сърдечни заболявания ще изисква да се подложите на пълен медицински преглед. Всъщност има и други продукти, които използват приложение за гарантиран проблем, което не изисква медицински преглед. Няма обаче безплатен обяд всеки път, когато не сте завършили пълен медицински преглед; очаква да плати значително повече премии.

Колко време отнема поемането?

Ако имате сърдечно заболяване, планирайте да изчакате по-дълго от обикновено, за да получите срочна животозастраховка, тъй като застрахователите ще разгледат много внимателно вашата медицинска история, за да се уверят, че не сте предразположени към сърдечен удар или друго потенциално фатално здравословно събитие в близко бъдеще . Също така, EKG, ултразвук на сънната артерия, CT сканиране на сърцето и т.н. Бъдете готови да извършите допълнителни медицински тестове, като например Не е изненадващо, че тези тестове отнемат време и често отнема много време, за да се получат резултати.

За съжаление няма начин да получите пълна медицинска застраховка, ако имате сърдечно заболяване и искате най-добрите цени. Никой не ви предоставя точна информация, заявявайки, че това е „без медицински преглед“ или опростен проблемен продукт с конкурентни цени. Всички застрахователни компании, които предлагат най-добрите тарифи заедно с традиционните срочни и пълни застраховки живот, ще изискват пълен медицински преглед, ако имате сърдечно заболяване. Има няколко окончателни плана за разходи, които не изискват медицинска застраховка, но тези лимити покритие възлизат на $ 25 000 и цената на застраховката е изключително висока. Наистина е много по-добре да спестите парите си и да сте сигурни, че имате план за имот.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *