За мен

https://tipsultra.com кои сме ние-ние сме старите корени на фармацията през последните 4 десетилетия. От провинцията като търговец на дребно, през 1990 година. Ние сме в градски район, отглеждан

като търговец на едро, а именно Диксит. С течение на времето се появи светът на електронната търговия, а след това и самият онлайн магазин. writfix.com основана през 2018 г.

същото семейство. По този начин, writfix.com

– Защото сме стари оцелели в аптеката и здравеопазването, всичко е наред. Билка и Ауси (Аюрведа, Унани, Сидха, хомеопатия). Така че ние го знаем много добре

за реални продукти и фалшиви продукти и можете да си купите продукти от нас като доверие.

При нас можете да закупите над 150 марки и над 200 категории продукти онлайн с едно кликване във вашата зона за комфорт и ние

ще се погрижим продуктите да бъдат доставени навреме до вашата врата.

При нас можете да се доверите и да купите всички стоки онлайн на един сайт, както и да получите доставка на стоки от нас, без да влизате в магазина.

пазарът е в обращение, чака на опашки и чака сметки на опашка. По този начин ще спестите време и пари.

Нашата визия е да направим нашето общество, нашата нация и нашия свят здрави и щастливи. Защото, ако искате да живеете живота си и да реализирате мечтите си, преди всичко това е ценно предложение за здраве.

Нашата мисия е да спестим време и пари за клиентите и да осигурим автентични и автентични билки и продукти на производителите на Аюши.

нашата основна стойност: –

Ние сме най-големият онлайн магазин за билки и АЮША в Индия (Аюрведа, юнани, Сидха и хомеопатия).

Нашите ценни обещания са бърза доставка, лесен достъп до различни продукти, лесен процес на поръчка, комуникация с автентични и автентични производители на билки и Аюши,

както и прости опции за покупка и проста политика за връщане на парите.

Ние купуваме всички продукти директно от производителите и предлагаме доставка на нашите клиенти с максимални отстъпки.

Също така предлагаме следпродажбено обслужване и консултации на нашите клиенти, свързани с търсенето на здраве по телефон, приложение и електронна поща.

Чувствайте се свободни да давате обратна информация за подобренията и предложенията.

Грижата за нас е ключът към успеха.

Нашият технически отдел е океан от велики умове с дългогодишен опит в различни области, страст към разработването на технологии от ново поколение и стремеж към успех и решаване на проблеми. Това желание за успех в световен мащаб допринася за по-бърз растеж.

Глобалното съобщение се изпълнява само като заявка.