Какъв е средният процент на еякулация при мъжете?

By | юли 18, 2021

Когато човек е готов за еякулация, тялото му преминава през поредица от събития.

Той ще види увеличаване на размера на пениса на главата и главата може също да придобие лилав цвят. Каупърската жлеза ще отделя течност, която капе от уретрата му. Тестисите му ще се придвижат към тялото му и ще се увеличат по размер. Той или тя може също така да почувства зачервяване на тялото, мускулно напрежение, повишен сърдечен ритъм и повишено кръвно налягане.

Точно преди еякулацията той ще почувства контракции в семепровода, семенните мехурчета и простатата, което ще доведе до натрупване на семенна течност (еякулат) в басейн в основата на пениса му. Ще се почувства усещане за „гъделичкане“. Тя ще почувства „пулсиране“ около уретрата си, когато е готова за еякулация.

Еякулацията ще остави пениса ви с около 28 мили в час, приблизително със същата скорост като градския автобус. Но в зависимост от това колко време е минало от последното му пристигане, той може да достигне скорост до 43 мили в час. (Всичко е забавно и игри, докато някой не загуби око !!)

След еякулация тестисите и тестисите й ще се върнат към нормалния си размер. Той ще има общо чувство на облекчение и ще изпита рефрактерен период (физически неспособен да постигне нова ерекция). Това време може да бъде много по-дълго от няколко минути, в зависимост от възрастта.

Съвет за секс: Ако не е в точката на връщане, можете да спрете еякулацията, като стиснете здраво върха на пениса (но много внимателно).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *