Category Archives: Здраво сърце

всички съобщения, свързани със здраво сърце

Антиоксиданти и сърдечни заболявания

Какво представляват антиоксидантите и защо са важни за здравето на сърцето? За да разберем наистина какво е антиоксидант, първо трябва да разберем окисляването. Окисляването е просто загуба на електрони при взаимодействие на две или повече вещества. Когато отрежете ябълка и я оставите навън, можете да видите, че се извършва окисляване. Окисляването може да се види… Read More »

Салата от пита и ябълка с пита

Знаете ли, че пилешката салата съществува от 1863 г. насам? Незаменима рецепта за 150 години. Това е чудесен и рентабилен начин за изразходване на остатъците от пилешко месо и е един от тези страхотни продукти. С наближаването на лятото влажното пиле с хрупкави, пресни плодове и зеленчуци е здравословно и упадъчно лакомство. Със сигурност ще… Read More »

Хранене с елда – полезен начин да останете здрави

Елдата не е зърно. Елдата всъщност е плодово семе. Подобно на други зърнени храни, храненето с елда е много полезно за поддържане на тялото здраво и във форма. Хранителна храна като елда Хранителна храна като елда се предлага целогодишно и може да се смила на брашно. Такъв вкусен продукт като каша може лесно да се… Read More »

Здравни съвети за мъже, наближаващи 50 -те си години

С напредване на възрастта, разбира се, ние се променяме – мускулатурата, желанията и енергията ни. Склонни сме да бъдем по -мързеливи, отколкото бяхме млади. Въпреки че мисля, че това е по -скоро социален навик, отколкото възрастов навик. Ето няколко съвета за поддържане на здраве и енергия, докато узреете. 1) С напредване на възрастта губите мускулен… Read More »

Управление на холестерола за пълния глупак

Може би си спомняте книгата за ремонт на Volkswagen за пълен идиот. Наричаше се Ръководство за поетапни процедури за пълния глупак. Мисля, че повечето хора се чувстват като пълни идиоти, когато им се каже, че имат висок холестерол след годишен лабораторен тест от техния лекар. Повечето хора смятат, че не могат да пият друг хамбургер… Read More »

3 ползи от използването на Bounce House

Къщата за отскачане е идеалният начин да забавлявате децата за църковен пикник, рожден ден или подобно събитие. Това е чудесен начин да накарате децата да играят навън и прави забавна и социална дейност, на която всеки да се наслаждава. Три основни предимства на използването на bounce house: Подходящ Висококачествената къща за отскачане е безопасна за… Read More »

Какви са нормалните стойности на холестерола?

Един прост кръвен тест е всичко необходимо, за да разберете дали нивото на холестерола ви е нормално или трябва да направите някои промени, за да го контролирате. Но какво е нормалното четене и как да разберете дали вашите цифри са високи? Когато става въпрос за това, има две школи на мислене; единият се основава на… Read More »

Зъболечение – Вашето заболяване на венците Ви излага ли на риск от сърдечно заболяване?

Гингивит (заболяване на венците) и напреднал пародонтит са сред най -честите инфекции на устата и са по -чести от обикновената настинка. Симптомите включват кървене на венците или гной между зъбите. Ако не се лекува, причинява загуба на зъби, като разрушава костта, която поддържа зъбите. Натрупаните изследвания са идентифицирали заболяване на венците като рисков фактор за… Read More »

Манго нектар – здравословна алтернатива на изкуствените сокове

Не само Америка, но и целият свят търси естествени и органични алтернативи на ненужните сладки плодови напитки, съдържащи вредни добавки и консерванти. В действителност тези сокове не съдържат истински сок, който може да направи чудеса за вашето здраве и благополучие. Наричан „цар на плодовете“ в Индия, мангото заема плотовете за плодове в супермаркетите дори в… Read More »

Избор на здравословен начин на живот в магазина за бонбони

Някои от нас си спомнят нашето пътуване до магазина за бонбони, когато бяхме деца. Въпреки че старомодните магазини за бонбони, в които се продават Snaps, Bun Bars, таблетките от малцово мляко на Horlick и дъвка Teaberry вече не са наблизо, можем да закупим сладките, които жадуваме онлайн. Като възрастни повечето от нас искат да направят… Read More »