Category Archives: хипертония

всички статии за хипертония

Отървете се от болки в гърба и ишиас по време на бременност

Дали болките в долната част на гърба или краката и ишиасът причиняват проблеми по време на бременността? Ако случаят е такъв, хиропрактиката е чудесен, естествен, без наркотици подход за подпомагане на болката. Много хора се чудят дали хиропрактиката може да помогне на майка и нейното бебе да имат по -здравословна бременност и раждане. Хиропрактиката е… Read More »

Естествено лечение на шум в ушите – Как да намалим тинитуса, като ядем здравословни храни

Един от най -честите провокиращи фактори за шум в ушите или шум в ушите е дефицитът на витамини и минерали. Докато този дефицит продължава, без значение как се опитвате да отстраните проблема с ухото си, няма да успеете. Най -добрият начин за борба с шум в ушите поради недостиг на витамини и минерали е да… Read More »

7 значителни ползи от масажната терапия

Що се отнася до търсенето и популярността, масажната терапия е най -яростната тук и сега. Преди няколко десетилетия се смяташе за не особено ефективен подход. Днес обаче това се превърна в екстремен подход. Много застрахователни доставчици също покриват лечебните сесии. Също така, този вид терапия включва облекчаване на тревожността, намаляване на стреса, подобряване на съня… Read More »

Вредни ли са енергийните напитки за вашето здраве?

Познавате ли тийнейджър, който е пристрастен към енергийните напитки? Консумацията на енергийни напитки за тийнейджъри и хора на двадесет години е най -бързо развиващата се група в индустрията на безалкохолни напитки, с общи продажби от 9 милиарда долара. Всъщност те са доста популярни сред възрастните в повечето колежи и на работното място. Много от тези… Read More »

Обещайте да се откажете от алкохола

Искам да споделя отказ от алкохол псуване на хора, които не са успели да се справят с проблема. Обещанията са да бъдат спазени, както се казва, но искам да изясня, че това може да се направи, стига човек да има желание в крайна сметка да промени пътя си и ето го: Ще спра да пия,… Read More »

Усукан пенис: поради кръвно налягане или лекарства?

Болестта на Peyronie е състояние, при което мъж развива силно огънат пенис и е определена грижа за здравето на пениса. Докато известно изкривяване на пениса е често срещано при много мъже, при Peyronie степента на изкривяване е значителна и често до такава степен, че може да причини болка или да попречи на мъжа да се… Read More »

Премахване на мигрена

Въпрос: Осемгодишният ми син страда от мигрена. Местната болница ни посъветва да премахнем шоколад, сирене, кола и екстракт от мая от нейната диета. Направихме това веднага, но все пак ми причинява главоболие два пъти месечно. Болкоуспокояващите действат, но се чудя дали черепната остеопатия би била подходяща. Тя имаше травматично раждане и роди бързо, с щипци.… Read More »

Стрес – прости съвети за бързо и лесно облекчаване на стреса

Всички знаем думата стрес и повечето от нас знаят, когато сме стресирани, но знаете ли признаците, че сте прекалено стресирани? Ако го направите и можете да ги забележите рано и има някои упражнения и техники, описани по -долу, които ще ви помогнат да ги победите, без да се нуждаете от лекарства. Симптоми на стрес Почти… Read More »

Скрити стимулиращи храни във вашата диета: Тираминови реакции

Случвало ли ви се е периодично безсъние или обща тревожност, когато нищо наистина не ви разстройва, въпреки че сте наистина уморени? Тези симптоми продължават дори след отказване от кафе, отказване от тютюнопушенето и намаляване на захарта и алкохола. Може да не сте наясно, че има някои храни, които съдържат лек стимулант, наречен тирамин, и когато… Read More »

Стресът – най -големият тригер зад диабет тип 2

Вековната концепция гласи, че диабетът често се причинява от фактори като затлъстяване, лошо здраве като цяло и генетично предразположение. Въпреки това, има значително увеличение на диабет тип 2 при хора, които са достатъчно здрави, за да бъдат атлетични и нямат фамилна анамнеза за заболяването. Това, което неспециалистите пренебрегват и учените работят, е връзката между диабета… Read More »