Палео хакове Рецепти

By | юли 20, 2021

Палео мами рецепти за готварски книги са лесни за правене и много достъпни дори за най-пестеливия човек в кухнята. Лесните палео рецепти могат да се разпространяват през цялата работна седмица, без да ви тежат. Той е помогнал на голям брой хора, които изглеждат здрави или са на строги диети.

Палео диетата, по-известна като „Диетата на пещерния човек“, е една от най-здравословните и безпроблемни диети, предлагани днес. Ще ядете, ще получите хранителното си състояние, тоест ежедневните ви важни витамини и минерали.

Любимата диета на Хакър е един от начините да се каже. Това също е може би единствената планирана диета, която ви кара да се чувствате енергични, силни и като цяло работи. С други думи, работи с „генетиката на човека“. Основните правила са, ако пещерняк не може да го изяде, вие също не можете. Това включва списък с мисли: Смокини, ядки, местни зеленчуци, меса, листни зеленчуци и семена.

Палео диетичен начин на живот:

И трите ви енергия, жизненост и сила ще се възползват от палео диетата, за да регенерират вашата жизненост, както и вашето физическо и психическо здраве.

Предимства на готварската книга на хакера Paleo:

– по-слаби, по-силни мускули.

– Увеличава енергията.

– Повишаване на издръжливостта.

– По-гладка и изчистена кожа.

– Резултат от подобряване на загубата на тегло.

– Разширено възстановяване.

– Имунната система е по-силна.

– Стимулирайте с умствена яснота.

– По-малко глад за храна.

– По-ясно зрение.

– По-пълна, по-плътна коса.

-… И още много!

Може ли черупките на домашни любимци с диети да се превърнат в натрапчиво хранене? За тези от вас, които мразят проследяването на калориите, ако изключите определени храни от диетата си, няма да е необходимо. Не бъдете обсебени от това колко ядете. Това е, което ядете. Не правете това, тъй като броенето на калории варира от храната до храната.

Изследователи в определени дисциплини показват, че съвременната диета е „транс мазнини, захар и рафинирани храни в основата на проблемите с теглото“. рак, болест на Алцхаймер, сърдечни заболявания, Паркинсон и диабет).

Ето какво казва палео диетата:

Ние ядем храната, която „нашите предци-ловци са яли“. Това е толкова просто. Това, което се случва, е, че съчетаваме диетата си с „еволюционния натиск от съществуващата генетика“.

За разлика от тях диетата на ловец-събирач се превръща в най-здравословното съотношение на ненаситени мастни киселини към наситени мастни киселини. По този начин, докато намалява гликемичното натоварване на тялото, той увеличава консумацията на хранителни вещества и витамини. Ето защо готварската книга на Paleo Hacks съдържа балансирани рецепти с въглехидрати, мазнини и протеини.

Някои експерти предполагат, че не са съгласни относно ползите за здравето. Това не означава, че „диетите на пещерни хора“ са причината те да не страдат от много от здравословните състояния, които правим днес. Рецепти, намерени в готварската книга от Палео хакове готварска книга. Някои от категориите са рецепти за юфка, Палео рецепти за закуска, Focaccoa’s, Capsicum Sandwiches и дори шоколад! Има дори рецепти за десерти, които не съдържат захар, сметана или брашно.

И накрая, с тези доказани рецепти, никога повече няма да се налага да ядете скучна рецепта, защото всички рецепти в палео-хакската готварска книга доказано си заслужават.

Днес продължават изследванията на тези палеолитни диети.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *