Познайте връзката между CoQ10 и сърцебиенето

By | януари 29, 2021

Палпитациите на сърцето имат само една причина. Това е хранителен дефицит. Предвид голямата сложна наука зад човешкото тяло, тя може да ви се стори твърде опростена. Въпреки това ще оцените този факт, след като прочетете тази статия, която ще включва връзката между CoQ10 и сърцебиенето.

Сърцето е опорна точка на човешката система. Там се изпомпва и изпомпва кръвта, за да се гарантира, че кръвта получава кислород и хранителни вещества до ъгъла и ъгъла на нашето тяло. Тук са важни две точки. Едната е качествена кръв, другата е качествен кръвоносен съд. За да бъдем точни, сърцето, кръвта и кръвоносните съдове са важни за здравословния живот.

Здравият човек никога не се оплаква от сърцебиене. Няма заместител на храненето за здравето на човека.

Качествената кръв има всички хранителни вещества, които ще осигурят енергия на 100 трилиона клетки в тялото ни. Кръвоносните съдове, състоящи се от тъкани и мускули, са изградени от клетки, които се нуждаят от хранене, за да бъдат здрави. Когато кръвта с добро качество предлага идеален вискозитет на кръвта, а качествените кръвоносни съдове осигуряват безпрепятствен кръвен поток без никаква оклузия, не само може да предложи силно сърце, но и силното сърце гарантира, че на всеки 100 трилиона клетки се получава необходимата енергия. Кажете ми сега, ако такова здраве може да се поддържа, къде е проблемът с палпитациите?

Хранителен дефицит, ранно артериално свиване, преждевременно камерно свиване, сърдечен блок, хипоксия, хипогликемия, анемия, сърдечна недостатъчност, тиреотоксикоза и др. Той причинява различни заболявания като. Всичко това води до сърцебиене.

Сега да стигнем до CoQ10 и сърцебиене.

Докато хранителният дефицит със сигурност представлява опасност за сърцебиене, CoQ10 се нуждае от специално споменаване. Храната, която ядем, първо се превръща в вещество, наречено аденозин трифосфат, което е хранилище на енергия. Всички знаем, че сърцето ни е най-динамичният орган в тялото ни. Бие 100 000 пъти на ден и 35 милиона пъти годишно. Очевидно има нужда от много енергия. Природата е осигурила повече CoQ10 в и около сърцето, отколкото навсякъде другаде. По този начин се осигурява енергията, необходима за здравословното функциониране на сърцето.

Сега обратно към кръвоносните съдове. Както казах, CoQ10 е необходим за всички клетки. Това включва тъканите и мускулите на кръвоносните съдове. Качествената кръв с CoQ10 гарантира, че тази енергия се доставя, което улеснява храненето на всички клетки в кръвоносните съдове. С това се поддържат кръвоносните съдове.

Когато се поддържат адекватни нива на CoQ10 в кръв с добро качество, това предпазва здравето на сърцето и кръвоносните съдове. Цялата система на кръвообращението се поддържа непокътната, за да имате здраво тяло.

Здравото тяло води до здрав ум. Причините за сърцебиене включват страх, несигурност, напрежение и др. Също така причинява сърцебиене. Когато поддържаме здрав ум, шансовете за такова психологическо страдание са сведени до минимум.

С това съм сигурен, че можем да разберем връзката между CoQ10 и сърцебиенето.

Бих искал да завърша с това, че приемането на CoQ10 самостоятелно няма да ви даде желаните резултати. Несъмнено храната, богата на CoQ10 като риба, месо, продукти от птиче месо, спанак, броколи ще осигури известно облекчение, ако се приема. Постоянното решение е налично при поемане на целия планиран естествен хранителен прием. Това не винаги е възможно от храната, която получаваме, защото не живеем в идеален свят. Най-доброто решение е да вземете напълно балансирана хранителна добавка, която съдържа всички естествени билки и соли. Това трябва да включва CoQ10 като една от съставките в подходяща доза.

Сигурен съм, че това е страхотен продукт, произведен в Нова Зеландия. Те използват над 70 естествени билки и соли, включително CoQ10. Те се произвеждат в GMP-съвместимо съоръжение с участието на известни учени. За да научите повече за храненето, здравето и здравето, трябва да посетите моя уебсайт. Ще оцените повече от простата връзка между CoQ10 и сърцебиенето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *