3 хотдог рецепти за къмпинг

By | юли 20, 2021

Харесвате ли хот-доги на открит огън? Следващите рецепти са различни версии на това класическо ястие за къмпинг.

ангели на кон

8 колбаси

8 филийки сирене с дължина 2 1/2 до 3 инча x 1/4 инча

8 тънко нарязани ленти бекон

8 виенски кифли

Клечка за зъби

вилици за вечеря

8 надлъжни джоба на наденица, достатъчно дълги, за да побере парче сирене. Поставете лента сирене във всеки джоб. Увийте лента бекон около всяка наденица, така че джобът и сиренето да са напълно покрити. Закрепете всеки край на бекона върху колбаса с клечка за зъби. Поставете всеки колбас върху вилица и гответе върху горещи въглища, докато беконът се приготви. Когато ангелът приключи, извадете го от вилицата и го пъхнете в кок за хот-дог. Извадете клечките за зъби преди ядене.

КУЧЕТА С СИРЕНЕ

хот дог

Бекон

филийки сирене

Клечка за зъби

Разрежете хот-дога по дължина, но не напълно. Поставете парче сирене във хот-дога, където го нарежете; след това затворете хот-дога и увийте лента бекон около всеки и поставете клечка за зъби на всеки край, за да държите кучето заедно. Сега сложете хот-дога на пръчка и го пригответе върху горещи въглища.

Прасета в одеяло

Хот дог – 2 до 3 на човек

Консервирани бисквити – достатъчно за всеки хот-дог

Сгънете всяко парче фолио наполовина, за да създадете 8х12-инчово парче за всеки хот-дог. Изравнете бисквитата и я навийте около всеки хот-дог. Той обхваща всички, освен краищата на хот-дога. Покрийте хот-дога с фолио, позволявайки на бисквитите да се разширят. Поставете всяко пакетче фолио върху горещите въглища. Включете го за 3 до 4 минути. Проверявайте пакета на всеки 10 минути. Сервирайте със сос от хотдог, сирене, капуст, горчица или сос от кисели краставички. Направете хранене с боб и чипс.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *